Formenteravakantie.nl
All inclusive Formentera
de beste vakanties vind je op Formenteravakantie.nl

All inclusive Formentera

Geniet en ontspan in Formentura

Formentera is het kleinste eiland gelegen in de Balearen. Het heeft prachtige stranden waar niet gebouwd mag worden, parelwitte kusten van kilometers lang onder de zon. Met een rustige haven, knusse restaurantjes en enkele hippiemarkten heerst er een relaxte sfeer. In Es Pujols zijn er bovendien tal van uitgaansmogelijkheden zoals cocktail bars en straatcafés met terrasjes. Wil je toch meer uitgaan, dan kun je altijd nog de boot naar Ibiza pakken. Het sfeervolle eiland biedt naast zon, zee en strand oude bezienswaardigheden en uitdagende watersporten.

Voordelen van een all inclusive vakantie 

Kies je voor een verblijf in een all inclusive hotel op Formentera, dan ben je voorzien van al je maaltijden, heerlijke snacks en drankjes en een luxe verblijf in een hotel met zwembad. Het brengt bovendien ook vele gemakken met zich mee: kinderen kunnen eten en drinken tussendoor, je hoeft niet alles per stuk af te rekenen en kunt van diverse services gebruik maken. Bijvoorbeeld het zwembad, wellness en een afgeschermd stuk kust op de witte zandstranden van Formentera, eventueel inclusief watersporten. Ook een of meerdere winkels kun je in je all inclusive hotel op Formentera vinden, waardoor je je hotel niet uit hoeft en de hele vakantie kunt genieten van ontspanning, zon en zee.

Activiteiten op Formentera

Voor de nodige afwisseling kunt u buiten het hotel ook genieten van het diner in een van de vele visrestaurants, of een wandeling maken over de houten wandelpaden langs het strand van Platja de Migjorn. Hier zijn ook prachtige duinen en toeristische winkeltjes te vinden. In Es Pujols vindt je een wat intiemer strand, met landinwaarts straatjes met winkeltjes, terrasjes en restaurantjes. Er worden regelmatig festivals in Formentera gehouden die de moeite van het bezoeken waard zijn, en in Ca Na Costa kunt u zeer oude stenen ruines bekijken die uit 2000 voor Christus stammen. Een ander mooie bezienswaardigheid is het kleine vierkante kerkje Esglesia de Sant Francesco Xavier.

Voordelig genieten van je vakantie op Formentera

Vaak is het boeken van een all inclusive vakantie op Formentera bijna net zo voordelig als een apart hotel in combinatie met vliegtickets. Om extra verdiensten te genereren proberen de eigenaren van all inclusive hotels met deze formule namelijk zeker te stellen dat u zoveel mogelijk in het hotel gebruikt in plaats van buiten de deur. Hierdoor kunt u voor zeer weinig geld genieten van het gemak van een all inclusive vakantie. Alle tijd om te genieten van tapas en Sangria aan het zwembad van het hotel of op de witte zandstranden onder de mediterrane zon.

Bekijk en vergelijk het uitgebreide all inclusive aanbod van onze partners op Formenteravakantie.nl en boek snel voor een onbezorgde vakantie!

Beoordeling All inclusives

*
*
*
*