Formenteravakantie.nl
Vakantie Es Calo
de beste vakanties vind je op Formenteravakantie.nl

Vakantie Es Calo

Formentera is een bijzonder eiland. Je vindt er prachtige onontdekte baaitjes, maar ook sfeervolle dorpjes met leuke restaurants. De badplaats Es Calo is een plek waar je kunt genieten van beide aspecten: het kleine strand is schilderachtig en de lokale restaurants zijn heel gezellig. Juist voor dat laatste komen veel mensen naar Es Calo. Er wordt namelijk gezegd dat Es Calo een van de beste plekken is waar je verse vis en andere lekkernijen kunt eten. Zelfs mensen die voor een dagje naar Formentera vanaf Ibiza komen is Es Calo de place to be. We hebben een aantal hotspots voor je op een rij gezet waar je absoluut moet gaan eten wanneer je in Es Calo verblijft. Kom je zeevruchten paëlla eten bij Pascual of ga je liever voor verse gegrilde vis bij Castellarnau?

Restaurante Pascual

De beste zeevruchten paëlla eet je ongetwijfeld bij Restaurante Pascual. Dit sfeervolle restaurant serveert kwalitatieve traditionele gerechten en is daarom erg geliefd bij de zowel de locals als de toeristen. Probeer daarom een beetje op tijd te zijn voor het avondeten of liever nog: reserveer wanneer je ook van de verse vis van Pascual wilt proeven. Kijk of er plek is in de grote groene tuin waar je tussen de dennenbomen en pijnbomen kunt dineren.

Restaurant Acapulco

Acapulco is een hele fijne strandtent waarvan de menukaart bestaat uit verschillende Mexicaanse en Italiaanse gerechten. Misschien is dat niet het eerste wat je verwacht aan het strand op een Spaans eiland, maar we weten zeker dat je niet genoeg kan krijgen van de gerechten van Acapulco. Het fijne aan de strandbar is dat het op een verscholen plek zit net buiten de drukkere plekken van Es Calo. Hiermee is het de perfecte plek om de dag af te sluiten met een lekkere frisse cocktail tijdens zonsondergang.

Castellarnau Hotel/restaurant

Vlakbij de gezellige restaurants aan het strand van Es Calo vind je een typisch berghotel in de heuvels: Castellarnau. Dit hotel beschikt over een fantastisch restaurant waar er voor ieder wat wils te kiezen is. Denk aan de lekkerste verse soepen, gegrilde vis- en vleesgerechten, salades en lekkere hapjes. In de zomer kun je er heerlijk buiten eten terwijl een warm briesje door je haren waait. Trek in lunch of alleen een kopje koffie? Ook dan ben je welkom bij Castellarnau. Het restaurant heeft een hele sfeervolle zitplek met een open haard.

Op vakantie naar Es Calo

Es Calo heeft voor jong en oud meer dan genoeg te bieden. Pittoreske boerderijen, hagelwitte stranden en volop activiteiten op het water. Geniet van een onontdekt stukje Balearen, in een gastvrije hotel waar de klant nog echt centraal staat. Bekijk en vergelijk het aanbod van onze partners en geniet van dit mooie eilandje in de Middellandse zee.

Bekijk alle es-calo vakanties»

Beoordeling Es Calo

*
*
*
*