Formenteravakantie.nl
Vakantie La Savina
de beste vakanties vind je op Formenteravakantie.nl

Vakantie La Savina

La Savina is een havenstadje op Formentera dat behoort tot de Balearen, de eilandengroep die zich aan de oostkust van Spanje bevindt. Vanuit deze havenplaats kun je Ibiza heel gemakkelijk per ferryboot bereiken. In de luxe haven liggen imposante jachten aangemeerd en het zet de toon voor de sfeer in het plaatsje. Met een prachtige zeezicht en uitzicht op Ibiza strekt het plaatsje zich van de haven tot aan het meer uit. Naast vele restaurantjes en bars vind je hier ook tal van autoverhuurbedrijven, waardoor je het eiland op eigen gelegenheid kunt bekijken.

La Savina op Formentera

Geniet van je verblijf in La Savina onder de heerlijke Mediterrane zon op de parelwitte stranden, wat zorgt voor een optimale vakantiesfeer. Bezichtig tal van culturele bezienswaardigheden in de buurt of maak een boottocht langs de rotsachtige delen van de kust. Hier breng je jouw vakantiedagen aan het zwembad door voor een ontspannen vakantie onder het genot van heerlijke Spaanse tapas en sangria. Ook qua nachtleven kun je alle kanten op: breng een bezoekje aan de cocktailbars in het centrum van Formentera, of vaar met de boot naar Ibiza voor een onvergetelijke nacht.

Activiteiten in La Savina

Voor een actieve vakantie kun je overal fietsen huren om de omgeving te verkennen, of mooie wandeltochten langs de kust en in de groene omgeving maken. Ook excursies naar verschillende bezienswaardigheden onder leiding van een ervaren gids worden onder andere in de hotels aangeboden. Houd je van duiken, of wil je graag de onderwaterwereld van dichtbij bekijken, dan zijn er diverse duikcentra waar je terecht kunt voor een prachtige onderwater beleving. Of wat dacht je van een heuse surfcursus waar je binnen de kortste keren de Mediterrane golven trotseert? Wijk uit naar het centrum van Formentera voor de prachtige Esglesia de Sant Francesco Xavier, een kubusvormig kerkje op het eiland. Of beleef een van de vele festivals die met regelmaat op het eiland worden gehouden.

Ontspannen op La Savina

Het klimaat in La Savina is Mediterraan, wat garant staat voor warme zomers, veel zon en weinig regen. Waar de temperatuur in de zomer rond de 28 graden ligt en je lekker bruin kunt worden in de zon, is het ook in de winter met een gemiddelde temperatuur van 17,5 graden prima vertoeven. Geniet van mooie wandelingen langs het strand, dagen ontspannen aan het zwembad en toeristische uitjes naar het stadscentrum of een van de bezienswaardigheden in de omgeving. In La Savina geniet je van heerlijk vakantieweer.

Bekijk en vergelijk de beste vakanties naar La Savina op Formenteravakantie.nl!

Bekijk alle la-savina vakanties»

Beoordeling La Savina

*
*
*
*