Formenteravakantie.nl
Vakantie Sa Roqueta
de beste vakanties vind je op Formenteravakantie.nl

Vakantie Sa Roqueta

Op je gemakje lekker dobberen in een helderblauwe zee? Wie weet zie je wel wat van de onderwaterwereld terwijl je op je luchtbed in het water drijft! Badplaats Se Roqueta op het Spaanse eiland Formentera is de ideale vakantiebestemming voor iedereen die van zon, zee en strand houdt. Tel daar nog een paar gezellige strandtentjes en restaurants bij op plus een paar prachtige bezienswaardigheden die je op het mooie eiland niet mag missen en je vakantie is compleet. Sa Roqueta wordt door locals en door toeristen als één van de mooiste stranden van het hele eiland gezien. Denk aan wit zand, een azuurblauwe zee en een fantastisch uitzicht over het water. Pak je je koffer vast in? Op naar het zonnige Se Roqueta op Formentera!

Wakker worden aan het strand

In de badplaats Se Roqueta zijn een aantal bijzondere slaapplekken te boeken. Word jij wakker in je eigen appartementje met balkon aan het strand of ga je liever toch voor een hotel waar je vertroeteld wordt? Waar je ook slaapt in Se Roqueta, je bent sowieso dichtbij het prachtige strand. Overdag kun je met een goed boek aan het strand of aan het zwembad hangen terwijl je in de avond naar een van de sfeervolle restaurants gaat voor een lokale hap of een lekkere verse vis. Terwijl de zon langzaam oranje kleurt totdat hij onder gaat kun je uren genieten van de warme temperaturen, de Spaanse gezelligheid en de mooie omgeving. Souvenirs shop je in de kleine boetiekjes en souvenirshops.

Uitstapjes van Se Roqueta

Se Roqueta ligt in het noord-westen van Formentera. Vanaf deze badplaats ben je binnen no time in het noorden bij natuurpark Ses Salinas waar je de bekende zoutpannen van het eiland kunt bekijken. Bij het natuurpark ligt ook het magische meer Des Peix, een plek waar je uren kunt ontspannen en wandelen. Vergeet je fotocamera zeker niet, want deze kleurrijke plek moet absoluut worden vastgelegd! Vanaf Se Roqueta ben je ook snel in het oosten van Formentera. Daar vind je het hoogste plekje van het eiland: uitkijkpunt Far de la Mola. Vanaf dit punt heb je een waanzinnig uitzicht over de zee en de kleine eilandjes in het water. Bovenop staat een mooie vuurtoren en een gedenksteen van Jules Verne. Je zult versteld staan van het bizar mooie uitzicht vanaf Far de la Mola: je krijgt het idee alsof je je aan het einde van de wereld bevindt.

Bekijk en vergelijk de beste vakanties naar Sa Roqueta van opze partners op Formenteravakantie.nl en geniet van een welverdiende vakantie!

Beoordeling

*
*
*
*