Formenteravakantie.nl
Last minute Formentera
de beste vakanties vind je op Formenteravakantie.nl

Last minute Formentera

ormentera behoort tot de Balearen en is tevens het kleinste eiland van deze eilandgroep aan de oostkust van Spanje. Het eiland staat erom bekend dat het rust en ontspanning biedt aan vakantiegangers die er verblijven. Toch ligt een bruisend nachtleven om de hoek: wanneer je de boot naar Ibiza neemt ben je zo op het eiland dat om zijn nachtleven bekend staat en direct tegenover Formentera ligt. Ook op Formentera zelf zijn er diverse uitgaansmogelijkheden en restaurants, winkeltjes en leuke hippiemarkten te vinden. De rustige haven van het eiland heeft een prachtig uitzicht en aan de kustlijn geniet je van heerlijke zonuren.

Voordelen van een last minute

De voornaamste reden waarom je een last minute Formentera boekt is natuurlijk omdat je er geld mee kunt besparen. Daardoor heb je straks mooi wat extra vakantiegeld. Daarnaast kom je ook nog eens ergens waar je eerder niet aan had gedacht. Zo is Formentera een prachtig eiland wat wel toerisme geniet, maar tegelijkertijd nog lekker rustig is. Dit terwijl je zo kunt uitwijken naar het veelbewogen Ibiza. Door een last minute reis te boeken hoef je bovendien niet lang te wachten voor je vakantie begint. Ben je lusteloos of ervaar je teveel stress op je werk, dan kun je zo wat vakantiedagen opnemen en een last minute naar Formentera boeken. En het voordeel wordt steeds gemakkelijker te boeken, want reisbureaus bieden zes weken van te voren al last minutes aan.

Activiteiten en bezienswaardigheden

Genieten kan op Formentera volop: maak een prachtige strandwandeling aan de stranden van Platja de Migjorn, of bezoek de meer intieme stranden van Es Pujols. Wandelen kan ook langs de Sa Pujada route die van Sant Francesco kerk tot aan La Mola loopt. Hier bezichtig je onder andere het kleine vierkante kerkje Esglesia de Sant Francesco Xavier. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere Ca na Costa met oude stenen ruines in een ronde constructie die al meer dan 4000 jaar oud zijn, de Romeinse nederzettingen die uit omstreeks de vierde eeuw stammen in Can Blai en de prehistorische vindplaatsen in Cap de Barbaria. Houdt je meer van ontspannen tijdens je vakantie, dan kan dit aan de parelwitte zandstranden.

Een last minute Formentera boeken

Door een last minute vakantie Formentera te boeken wacht je tot het laatste moment met het vastleggen van je reis. Dit doe je om geld te besparen, of omdat je pas op het laatste moment besluit om toch lekker op vakantie te gaan. Het voornaamste voordeel van last minute boeken is dat de tarieven veel lager liggen dan de normale tarieven voor een vakantie Formentera. Boek vandaag nog je last minute naar Formentera en geniet binnen korte tijd van je vakantie onder de Spaanse zon.

Bekijk alle last minute vakanties»

Beoordeling Last minutes

*
*
*
*